|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Έχει κάνει κάποιος αγορά website ή domain απο το flippa.com?
Έχω βρει ένα website που το θεωρώ "gem" αλλά έχω κάποιες αναστολές μιας και θα σκάσω περίπου 2000$ για να το αγοράσω... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Δεν έχει τύχει να αγοράσω κάτι από το flippa.com αλλά γενικά με τις αγορές domain πολύ μεγάλη προσοχή όταν σκοπεύεις να σκάσεις τέτοια ποσά. Πριν ένα χρόνο αγόρασα ένα domain για 2κ και βγήκε πολύ μεγάλη πατάτα παρόλο που είχα στοιχεία ότι ήταν parked και έβγαζε κοντά στα 140 ευρώ το μήνα... Ο τυπάς είχε κάνει πουστιά και έσπρωχνε κόσμο στο site και μετά την αγορά το έκοψε( μου έχει τύχει και σε άλλο domain το ίδιο.) Οπότε η πρότασή μου είναι να πας σε πιο φθηνές αγορές μέχρι να τεστάρεις τον πωλητή. Άλλο να χάσεις 2κ και άλλο 200 ευρώ.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Χμμμ... Σωστός...
Το flippa έχει βελτιωθεί αρκετά πάντως από πλευράς στατιστικών και ασφάλειας αλλά ποτέ δεν μπορεί αν είναι κάποιος 100% σίγουρος. Έχω βρει και μια άλλη καλη περιπτωση website το οποίο είναι αρκετά πιο φθηνό. Θα το ψάξω βαθύτερα και ίσως να ξεκινήσω απο αυτό
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
δεν σου λέω ότι θα χάσεις τα λεφτά σου από την πλευρά του flippa. Το θέμα είναι ότι το domain το θες να το παρκάρεις αν δεν κάνω λάθος. Εκεί είναι που μπορεί να γίνει η πουστιά στα παλιότερα στατιστικά του domain και να πληρωσεις κάτι 2κ για να σου βγάζει εν τέλει 1 ευρω την εβδομάδα...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Admin
|
Iced, το flippa εχει πιο πολυ σαιτ, οχι domains για παρκαρισμα.
Εχει μερικα καλα, αλλα θελει ΤΡΕΛΟ σκαψιμο για να βρεις ενα καλο. Τα περισσοτερα ειναι autoblogs. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
οκ. όπως και να έχει αυτός ο τομέας θέλει πολύ ΄προσοχή γιατί οι απάτες καραδοκούν
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|